SCAD

Sitter nu på hotellet i Savannah, Georgia. Det har varit en lååång dag idag med inspel på The Wilmington Island Club och innan det bilkrasch! På väg till golfklubben blev vi påkörda bakifrån av bilen bakom.. Alla har ont i ryggen och nacken men minibussen rullar fortfarande och annars är vi okej. Kommer nog va lite stel imorgon dock så vi har laddat upp med smärtstillande.

Slår ut vid 8.30 med folk från Shorter och Berry. Alltid trevligt med nytt folk. Har träffat Emelie, Amelie och Lovisa idag! Vi får se hur spelet går, men det känns bra och banan är i bra skick och förhoppningsvis blir det sol hela dagen.

Dock så vill jag bara att den här tävlingen ska va över så att jag får åka tillbaka till Florida eftersom min kära syster och bästa kompis är i Orlando nu och väntar på mig!

Har heller inte sett Tom sen i tisdags eftersom killarna har varit och spelat tävling i North Carolina. De kom 4a!!


YEAH!!!

"inspel"

Der blev inte mycket till inspel idag i Daytona. Det är stora sjöar överallt på banan efter allt regn som kommit de två senaste dagarna. Vi gick ialla fall runt alla 18 hålen på Pelican Bay South Course. Den är tajt men hyfsat kort, vilket brukar passa mig utmärkt! Vi får se hur det går imorgon. Jag går ut vid 11-tiden så förhoppningsvis har det torkat upp lite tillsdess, eftersom det ska vara sol och varmt imorgon och söndag åtminstone..

Här är några bilder från Lady Mocs Invitational (FSC) på Eaglebrooke:


Warriors!Kelly, Cassie, Amber, Dana


Eaglebrooke


Tom var med som assisterande coach på inspelet och sista speldagen!!


klubbhuset från 17:e hålets fairway! Mycket fin bana :)

God natt!!

Daytona imorgon!

Spring break har varit lugnt så här långt, delsvis för att jag varit sjuk.. jag tycker bara att det är skönt med lite lata dagar haha! Tjejerna spelade match på Lekarica på fredageftermiddagen och vi slog dom stort! Jag var ju som sagt sjuk så jag är okej med en 80:a :P Tittade på när killarna spelade match på Sun n Lakes i tisdags. Tom spelade bra (-1)!!! Igår åkte vi med Curd till Cocoa beach.. skönt då - inte lika skönt efteråt.. brände oss ganska mycket :S Har köpt aleo vera gel idag.. Imorgon bär det av till Daytona där vi ska spela Embry-Riddle Eagle Invitational på Pelican Bay GC. Killarna spelar norra banan och vi tjejer spelar södra. Ska bli roligt!!

Nu är det bara 16 dagar kvar tills Elin och Paulinas stora äventyr börjar och bara 19 dagar tills vi träffas!! :D

Här är några bilder från tävlingen på Lake Wales :)


Lake Wales


Lake Wales


Lake Wales


Lake Wales


Lake Wales: Sophie och jag


Lake Wales: Ashley and Jessica


Lake Wales: Emelie


Lake Wales: Greg och Tom

18

Igår fyllde min kära lillasyster 18 år!!! Istället för födelsedagskort så gjorde jag en powerpoint presentation till henne, med en massa roliga/tokiga bilder..

Sen senast jag skrev så har vi spelat två golftävlingar.. en hemma på Lake Wales, vilket blev en stor besvikelse för mig men laget i sig gjorde hyfsat ifrån sig så vi klättrar definitivt på NAIA rankingen! Den andra var på Eaglebrooke (Florida Southern).. riktigt tuff bana och tufft motstånd! Det är tydligen den tuffaste inom NCAA Div II förrutom deras nationals.. Är etta i laget igen efter en bra avslutningsdag tack vare Tom som var med som coach. Träffade Emelie på båda tävlingarna!! Det var 1,5 år sen vi träffades sist så det var på tiden!

Idag är det 23 dagar tills Paulina och Elin kommer hit och 26 dagar tills vi ses ;) Ska bli så roligt att få visa dom allt...


RSS 2.0