Match @ Lekarica

Idag hade vi en match mot Centre College från Kentucky på Lekarica. Vi spelade 18 hål (första det här året) och det regnade och blåste nästan hela tiden. Jag sköt 83 och är väl ganska nöjd med det ialla fall. Jag hade 26 puttar, vilket betydde att jag vann tillbaka Carl!! Man skulle ju kunna säga att vädret var på de andras sida så vi förlorade med 12 slag.

Mitt Internet funkar fortfarande inte.. Dean kom och försökte hjälpa mig men han vet inte heller vad problemet är.. Han ska ringa Verizon-killen imorogn så att han kan komma hit och hjälpa till. Sitter nu i Sophies rum och väntar på att Steph ska bli klar med läxorna.. Det ska renga imorgon med så jag ska försöka göra lite läxor och gå ner till gymmet innan jag åker till Tom.

Inatt somnade jag vid 1.30 nånting för att mina rumskamrater inte kan hålla tyst (eller ens prata i normal samtalston). Det va inte roligt alls, speciellt som jag hade lektion 7.45 och dessutom hade golf matchen. Försökte med öronproppar, tv och musik.. Flyttar definitivt off campus nästa år!!!

Ciao xoxo

Söndag på Webber

Sitter nu i bibblan som äntligenhar skaffat trådlöst internet! Mitt internet på rummet funkar inte för tillfället.. de vet inte vad det är för fel men ska försöka igen imorgon. Väntar på att Steph ska komma tillbaka.. Har gjort läxor och tittat på tv hela dagen. Tänkte åka ut till Lekarica men vädret är inget roligt för tillfället..

Imorse åkte Tom och de andra killarna till deras första tävling för säsongen.. det betyder att jag har egen bil fram till tisdag kväll haha

Imorgon har vi tjejer och resten av killarna en dagmatch på Lekarica mot Centre College från Kentucky. Det ska bli roligt om vädret INTE håller vad som lovats.. nämligen regn!! Svingen känns bra så förhoppningsvis kan jag spela hyfsad golf!

Bye!!

RSS 2.0