Första alligatorn!!Såg första alligatorn när vi spelade inspel på Lake Jovita förra veckan!! :S

Mycket!

Jag har haft fullt upp de senaste veckorna, förlåt!!

Den 9e hade vi physicals och team fotografering (kolla hemsidan http//:webberathletics.com).

Kvällen/natten den 12e tillbringades i Orlando med Tom, Toby, Curd och Chris.

Den 15e tränade vi på Sun n Lakes. Cassie, Leila, Dana och jag mot Billie och Eric, det var en enkel seger för oss, vilket betydde att våra klubbor skulle vara fina inför helgens tävlingsspel!
På kvällen åkte jag med Tom, Connor, Gustaf och Curd till UCF (University of Central Florida) i Orlando. Väl där träffade vi även Bobby och Robin. Det var också där som Tom frågade om jag ville vara hans flickvän... och jag sa ja såklart! :) hahah <3

19e-20e spelade vi vår första tävling på vår hemmabana Lake Wales CC. Jag vet inte riktigt vad som hände, men efter första dagen ledde jag på 75 slag (+3). Jag blev dock 2a individuellt efter Leila, eftersom jag följde upp 75an med en 78!! Webber vann därför lagmässigt också :)

Den 22a spelade jag Southern Dunes för första gången. Mycket mysig bana! Efter 13 hål var jag +1 så formen håller i sig.
På kvällen åkte jag och Tom till Orlando och åt middag på en restaurang.. mysigt! Sen var det fest hemma hos dom.. Stephanie kom dit också!

Dagen efter åkte vi till Clearwater Beach utanför Tampa. Underbart!! Det tar dock en timme och 30 minuter att åka dit så det blir nog inte så ofta :P

I lördags, den 26e, spelade jag, Tom, Connor och Dr. Farchmin Childrens Hope Classic på Lekarica. Det var scramble så vi gick 14 under och kom 2a.

Idag åkte Tom, Leila och jag till Lake Nona GCC för att ha lektion med Patti McGowan. Den var tre timmar lång och vi filmade och provade olika drillar och hjälpsaker. Det var mycket intressant! Patti tycker att min teknik är jättebra.. men jag behöver mer fart, så det kommer vara mitt fokus nu. Bli stark och ändra attityd. Hon hjälpt mig med greppet också, så nu känns det jättebra!

 
Tom och jag på Lake Nona GCC 

 
Clearwater Beach

 Webber Warriors!

RSS 2.0