Orientation Week

I fredags spelade vi golf på Sun n Lakes. Träffade två av dom nya tjejgolfarna, Amber och Chloe, båda från Florida. Spelade 6 hål, innan åskan och regnat kom, med Chloe, Alex och Charlie freshmen från Minnesota. När vi kom tillbaka till Webber åkte jag, Stephanie, hennes kompis Tina som var här på besök, Celine och Adrian till Walmart och handlade. Sen gick vi och hejjade på Webbers women's volleyball team som spelade en turnering här. Resten av kvällen var jag med Alex, Gustaf, John och Connor. Gick och la mig 2.30!
Igår, lördag, var vi på Lekarica Hills GC. Det var ett STORT skämt!! Söderbys lilla bana är otroligt fin i jämförelse.. tyvärr så är det där vi kommer att träna verkar det som :S spelade ialla fall med Alex, German (sophomore från Venezuela/Colombia) och Eric (freshmen från USA nånstans).
Sen åkte vi än en gång till Walmart. Tur att man hade teknikkunniga killar med sig denna gång! Jag köpte en mobiltelefon (billigaste skit som fanns) för att jag skulle få ett amerikanskt nummer. Sen så ska jag fixa ett konto på ebay så att jag kan beställa telefon därifrån, för då behöver man tydligen inget social security number. Så det ser ut att lösa sig ändå :)
På kvällen spelade vi beach volley med några killar från Tjeckien och Schweiz. Det var kul!

Sitter nu och väntar på brunch. Sen ska vi först till Lekarica och hjälpa till med rangen och sen vidare till Lake Wales för att spela golf!


sun n lakes

Orientation Week @ WIU

Jag har verkligen haft fullt upp sen jag kom hit till Webber International University i söndags natt.

I måndags var det öppningscermoni och på kvällen lekte vi lekar för att lära känna folk.
I tisdags var det tester i engelska och matte på morgonen och på eftermiddagen var jag till Lake Wales CC  och spelade 9 hål tillsammans med de nya svenska killarna; Gustaf, John och Alex och en av andraårskillarna; Tom från England. Det gick faktiskt bra, trots värmen!
I onsdags ordnade skolan Wacky water Wednesday med såna uppblåsbara pooler med rutschkanor och grejjer. Det var jätteroligt! Sen åkte jag till Wal Mart och handlade.. spegel, sängbord, lakan och sånt. Jag vet dock inte hur jag ska göra med mobilen.. Jag kan inte ha ett abonnemang eftersom jag inte har ett social security number. På kvällen kom det två poliser från stationen i Lake Wales och pratade om alkohol och droger. Sen blev det bingo.. jag vann ialla fall en WIU-mugg!
Idag var registration, så vi fick våra scheman och böcker och allt sånt. Den här terminen ska jag läsa Intro Business, College Algebra, Phsycology, Intro Computer och English Composition I. Jag har alla lektioner på mornarna vilket betyder att jag kommer ut till golfen fortare! Efter registration åkte några av oss till Sun n' Lakes CC för att spela. Vi värmde upp lite grann på rangen och spelade sen 9 hål. På den banan måste man åka golfbil!! Vi spelade bästboll.. Tom och jag mot Gustaf och Connor (freshmen från England). Vi förlorade tyvärr på 8an, men jag spelade ialla fall bra golf. Måste dock vänja mig vid både yards och den konstiga Bermuda-ruffen. Efyer det skyndade vi tillbaka till Webber för att gå på ett möte för oss internationella studenter. Nu kom jag precis tillbaka efter att ha sett Animal House, "en klassisk collegefilm". Den var löjlig men ändå rolig.

Jag bor på campus i Camilla Hall i ett ganska stort rum med tre andra tjejer; Stephanie, softbollspelare från Florida och Charlot och Celine från Frankrike. En av de andra golfarna, Kelly, flyttade precis till ett annat rum så att vi skulle få mer plats.

Det är galet fuktigt vilket gör det ännu varmare. Idag var det 33 grader i skuggan! Maten är okej, men frukosten är säääämst. Vem vill ha munkar med jordnötssmör på till frukost??!! Kranvattnet smakar klor, men jag antar att jag måste vänja mig bara.. men än så länge köper jag vatten på Wal Mart!

Jag har fått många nya kompisar dom här dagarna, dels genom rumskompisarna dels genom golfarna. Jag har också blirvit kompis med de flesta  jag pratade med på facebook innan jag åkte.

Sen måste jag ju också passa på att berätta att jag fått mycket beröm för min engelska! ;)

Good night!

slip n slide        LWCC        Warriors

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0