Lycka :)

På vägen hem från golfbanan idag insåg jag plötsligt hur j*vla lycklig jag är över att vara här i Florida!
Ville bara säga det ;)

Idag hade jag bara en lektion, datakunskap.. jättetråkigt.. Försökte sen plugga men var för trött, så jag följde med pojkarna till poolen istället. Vid 2 åkte vi till Sun n Lakes. Jag spelade äntligen lite bra golf, +3 efter första 9.
Kom äntligen på hur man skulle göra med järnen!!

När jag kom tillbaka från träningen fick jag världens bästa (?) överraskning.. Stephanie hade äntligen fått tag på en dammsugare och dammsugit vårat rum :)

God natt!

XOXO

PAPPA!!!! Jag har inte din mailadress, så när du läser dettafår du gärna skriva en kommentar med din mailadress :)

First week @ Webber

I tisdags hade jag klasser till 10.35 och efter det blev det plugg ute i solen. På kvällen åkte Stephanie, Kelly och jag hem till Tom och Tobie i Haines City. Vilket hus!! Det är inne på Southern Dunes CCs område. Vi kom väl hem till två..

På onsdagar har vi inga lektioner, men istället så fick jag sitta med psykologiläxan. På eftermiddagen blev det golf med tjejerna på Sun n Lakes. Det gick inte bra! Spelade med Cassie, Dana och Chole (som är den långsammaste människa jag träffat.. det tog oss 3 timmar att spela 9 hål trots golfbilar!!).

I tordags hade jag lektioner till 12.05, sen bar det av till Lake Wales och träning med Phillip (våran tränare). Spelade 9 hål med honom, Leila och Dana. Fick senare ett mail från Coach där det stod " Keep up the hard work. Phillip was impressed by your playing" !!! :D Efter middagen gick jag och Stephanie ner till gymmet. Det var verkligen skönt!

I fredags hade jag återigen lektioner till 10.35. Försökte sen göra några av läxorna ute i solen innan jag åkte med killarna till Sun n Lakes. Spelade 18 hål med Alex, John och Anthony. Det gick sådär.. min driver vill inte riktigt fungera..

Igår, lördag, gick jag till gymmet och försökte sen göra psykologiläxan. Det gick sådär.. blev avbruten hela tiden!
Killarna hade kvalifikationsspel hela dagen, men när dom kom tillbaka åkte jag med hem till Tom och Tobie.
Vid 23-tiden åkte vi (jag, Gustaf, Connor, Tom, Tobie, Phillipe, Curd och Chris) till en nattklubb i Orlando. Det var roligt! Det var verkligen evigheter sen jag var ut.
Sen fick jag äran att köra Toms bil hem!!! Så nu har jag kört bil i USA hahha!!! Vi gick och la oss vid 5 och vaknade inte förrän 13. Så det blev inget av med Busch Gardens, men det får bli en annan gång.

Nu är jag väldigt trött! Gick ner till poolen ett tag när vi kom tillbaka hit till Webber och nu måste jag göra lite mer läxor...

XOXO


Classes begins!

Igår fick jag äntligen träffa Leila, en av golftjejerna från Frankrike. Vi åkte till Lekarica och slog några bollar på "rangen" innan vi åkte till Lake Wales för att spela golf. Jag spelade med Leila, Alex och Charlie. Vi hann bara spela 9 hål för sen kom regnet och åskan igen. Så vi tränade lite istället! 

Idag började klasserna. 7.45 Intro to Business, 9.15 Psychology, 10.35 College Algebra. Matten kommer verkligen ta livet ur mig. Vi har redan fått fyra läxor!!!! Klockan tre hade vi möte med golfarna. Vi fick några tröjor, headcover och lite annat smått och gott. Bagarna kommer senare...
Efter det hoppade vi i den 32-gradiga poolen och gick inte upp förrän en dryg timme senare.

Connor har äntligen fixat min amerikanska mobil!!!

XOXO

RSS 2.0